14.07.2007.

Coraima Torres- Tek u Srbiji sam shvatila koliko vredim

Iako je od emitovanja njene prve i najpoznatije telenovele "Kassandra" prosla citava decenija, interesovanje za Koraimu Tores u nasoj zemlji ne jenjava. Obozavaoci i dalje jedva cekaju da cuju ili da procitaju ekskluzivan intervju sa njom. Koraima se veoma rado odazvala da poziv da govori sa TV NOVELE, a na pocetku razgovora otkrila nam je kakva je secanja vezu za boravak u Srbiji. "Zeli da moji obozavaoci znaju da ih sve mnogo volim i da mi je poseta vasoj zemlji jedna od najlepsih uspomena u zivotu. U vreme bombardovanja molila sam se za vas svako vece, nadam se da ce biti prilike da se ponovo vidimo jednog dana.

Da li znas da si i desete godina nakon prikazivanja Kasandre veoma popularna u Srbiji?

-Znam, Acka Belacic me redovno informise. jos uvek ne mogu da se nacudim tolikom uspehu, o je definitivno jedan od lepsih trenutaka u mojoj karijeri. Tek nakon posete Srbiji osetila sam se potpuno ostvarenom u profesionalnom smislu. Shvatila sam tada koliko ljudi me voli i ceni to sto radim. Jos jednom hvala vam za taj osecaj koji ste mi pruzili, bilo je zaista neverovatno.

Da li je istina da su ti ponudili ulogu u novoj telenoveli Karle Estrade?

-Nisu mi je direktno ponudili jer Karla Estrada nikada ne nudi uloge glumcima bez kastinga. Po meni je to u redi i smatram da je fer da svima pruzi sansu da pokazu sta znaju pre nego sto se za nekoga odluce.. Istina je da sam dobila poziv za kasting i zbog toga sam veoma pocastvovana. Ipak, zbog nekih privatnih obaveza nisam mogla da stignem na vreme i na kraju nisam ni otisla u Meksiko. kasnije sam saznala da sa bila jedan od favorita za tu ulogu.

Da li bi volela da radis u Televisi?

-Volela bih, ali to mi nije primarni cilj. Ne sumnjam d bu ti bilo nezaboravno iskustvo i da bi mi mnogo znacilo u karijeri ali nisam sigurna da bih u ovom trenutku mogla da napustim porodicu na duze vreme. moj sin ide ovde u skolu i verovatno ne bih mogla da ga povedem, ane zelim da se ponovo razdvajam od njega. Zbog toga sebe pre vidim u Telemundu koji neke svoje telenovee snima ovde u Kolumbiji.

Da li te je Venecuela zauvek izgubila?

- Naravno da nije. Pre cetiri godine snimila dam telenovelu "Amor del bueno" u mojoj Venecueli i spremna sam da da se vratim uvek kada mi ponude neki dobar projekat. Nazalost vlasti ce za manje od mesec dana ukinuli kanal RCTV za koji sam snimila vecinu svojih serija, tako da ne znam koliko je izvestan moj povratak. Ali, sa moje strane postoji dobra volja da ponovo saradjujem sa mojim sunarodnicima.


Uskoro na TV-u:

Dobrodošli

Chat
BROJAČ POSETA
386517

Powered by Blogger.ba